• 1574 София, България. ул.Спътник 16
  • +359 885 115176

Сертификати

За правоспособност за водачи на превозни средства

Номер #1

При тегленето в България

Теглителна служба

С пълна застраховка

Училище

Училище за теглене на каравани и къмпинг „School TOW“

School TOW е първото училище, профилирано в обучения за тези, които теглят.
Със своите курсове и авторска методика на преподаване училище School TOW няма аналог в България.
Чрез посещение на обучение за теглене в School TOW, вие ще се радвате на предимствата на това, че имате инструктори  с богат опит, доказали се в практиката професионалисти, които ви научават в приятелска поддържаща среда. Този курс е предназначен да изгради вашето доверие и умения с много практики. Юлиян Евлогиев, нашият директор е основен инструктор и съветник по въпроси отнасящи се до къмпинг и каравани.
Ние всички знаем, че тегленето на каравана може да бъде стресиращо преживявяне. То не е само маневриране и обръщане, а и самото шофиране по магистрали и пътища, които могат да изчерпят силите ви до края на пътуването.
Не вярваме, че трябва да е така. Нашата работа е да направим така, че да карате с увереност и компетентност  и пристигаики до вашата дестинация, спокойни да се насладите на почивката си.
Нашият курс за теглене на каравани е точно това, което трябва да научите за всички основи за теглене на ремарке при всякакви условия. Теоретичната и практическата част в него са проектирани са така, че да отговарят на вашите нужди и обхваща теми като проверка за безопасност и поддръжка, правни аспекти на тегленето,  закачане, заден ход, товари и товарене, безопасно шофиране,  особености на караваната и много други.
За да се превърне тегленето и къмпинга в стрaхотно забавление тренирайте с нас!

Контакт

Нашите курсове за теглене на каравани и маневриране с каравани  са подходящи за всички нива на опит.

Тук в School TOW ние се гордеем, че сме в крак с най-новата информация в света на къмпингуването и тегленето.

Можете да разчитате на нас, за  отговорите на всички въпроси, които може да имате и ако не сме сигурни, ние ще ги разберем за вас.


Моля, не се колебайте да се свържете с нас в зависимост от вашите нужди.

За подробности на курса и разходи или ако желаете повече ниформация и искате да се свържете с нас, моля обадете се на (+359) 885115176 или изпратете и-мейл. Ако искате да изпратите запитване, което да разгледаме, просто заявете оферта.

 

 

Важно е да сте уверени, когато теглите каравана. С малко подготовка и тренировка  в #SchoolTOW , ще теглите караваната си като професионалист.

Top