• 1574 София, България. ул.Спътник 16
  • +359 885 115176

Сертификати

За правоспособност за водачи на превозни средства

Номер #1

При тегленето в България

Теглителна служба

С пълна застраховка

Решения

24часа Аварийно теглене

Последното нещо, което искате е механичен проблем на вашия теглещ автомобил да спре пътуването ви. Ако все пак това се случи, дали пътната помощ може да окаже такава и на вашата каравана? 24 часа Аварийно теглене – помощ на пътя, насочена главно за ремаркето.

Виж повече

Теглене до КАТ за регистрация

Купувате нова каравана, ние можем да я вземем от Караван центъра транспортираме до КАТ след като я регистрирате да я доставим на удобно за вас място.

Виж повече

Теглене до пункт за ГТП

За да се движи по пътищата една каравана или ремарке е нужно да има платен данък, полица гражданска отговорност и годишен технически преглед (да не кажем преглед два пъти в годината ). За последното вече е нашата услуга – идваме, закачаме, теглим до пункта за ГТП, минаваме и след това се отправяме до желаната от Вас точка.

Виж повече

Позициониране

Услугата Позициониране е създадена с цел да Ви предоставим допълнителни удобства като нивелиране, свързване с вода и ток, разпъване на тента или форселт.
* Газ – не.

Виж повече

Европейски услуги за теглене на каравани

CTS #теглителнаслужба предоставя ЗАСТРАХОВАНО теглене на туристически каравани и всички видове ремаркета от и до голяма част от европейските държави.

Виж повече

ЗАСТРАХОВКИ

CTS теглителна служба е в официално партньорство със Застрахователен Брокер „Балкан“ АД, изразяващо се в застрахователни услуги предназначени за собственици на каравани и ремаркета. Ние ви помагаме да намерите правилната застрахователна полица на правилната цена за Вашата каравана или ремарке.

Виж повече

Top